in

FOTO: Kurilovečka noć

Nakon dvije godine pauze zbog korone, ponovno organizirana “Kurilovečka noć”

Petak 09. prosinca 2022. godine hrvatska će nacija dugo pamtiti zbog izvanrednog uspjeha nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pobjede nad reprezentacijom Brazila i plasmana u poluzavršnicu, a Kurilovčani će uz sjećanje na taj veliki uspjeh sigurno pamtiti i – Kurilovečku noć. 

Nakon dvije godine “posta” uzrokovanog koronom i svim popratnim pojavama iste, u petak, 09. prosinca 2022. godine u restoranu “Za Vašu dušu” u Okujama održana je Kurilovečka noć koja je okupila članove izvršnog odbora, igrače, trenere, navijačice i navijače, vrijedne djelatnike, a posebni “začin” Kurilovečkoj noći dale su igračice rukometnog kluba Udarnik iz Kurilovca koje su također bile na ovom druženju. Naravno, u slavljeničkom duhu, glazbeni sastav Zakon šutnje krenuo je u veselu kurilovečku noć pjesmom Moja domovina.

Uvodnu riječ dao je Zdenko Sovina pozdravivši sve nazočne, a predsjednik NK Kurilovca, Dražen Vujnović u svom je obraćanju pozdravio sve nazočne i između ostalog rekao:

“Ovo je naša tradicionalna Kurilovečka noć koja je nakon dvije godine ponovno organizirana, a na njoj su se okupili članovi uprave, igrači, treneri, roditelji naših klinaca s ciljem da proslavimo i obilježimo kraj sportske godine. Večeras se okupilo preko 160 gostiju. Uz zajedničko druženje, organizirali smo i tombolu s vrijednim nagradama.”

Naravno, popričali smo i o narednoj godini u Kurilovcu kada NK Kurilovec slavi 75 godina postojanja i kada nas očekuje dosta događanja oko tog značajnog jubileja Kurilovca, od svečane sjednice koja će biti u lipnju, do turnira limača, prijateljskih utakmica, ali više detalja o svemu bit će objavljeno kad sve bude dogovoreno. U čast te godišnjice klub je dao izraditi i slavljeničke dresove, od kojih je jedan poklonjen i dogradonačelniku Velike Gorice, gospodinu Nevenu Karasu, koji je bio gost na ovom druženju.

U veselom raspoloženju u sali gdje su osim gostiju na kurilovečkoj noći bili i djelatnici Doma za starije Oaza kao i pripadnici Hrvatske vojske nastavilo se druženje do sitnih jutarnjih sati.

Možemo reći da je to bila jedna nezaboravna noć – kurilovečka i hrvatska!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever