in

Završnica MNL VG Sjever u subotu u Kurilovcu

Rakarje najbliže osvajanju naslova prvaka

Nakon skoro dva mjeseca od početka natjecanja u malonogometnoj ligi Velike Gorice Sjever, pred organizatorima, igračima, ali i svima nama zadnje je kolo koje će se u subotu, 13. kolovoza 2022. godine s početkom u 16:30 sati odigrati u Kurilovcu.

U predzadnjem kolu Rakarje je ozbiljno istaknulo kandidaturu za naslov prvaka jer su minimalnom pobjedom nad Kosnicom preuzeli vodstvo na tablici sa dva boda prednosti. A za protivnika imaju domaćina, Kurilovec, koji je daleko od vrha i od igara na kakve nas je naviknuo prošle sezone. Hoće li u zadnjem kolu pokušati “isprati gorak okus” i pred svojom publikom pokazati da nisu zaboravili igrati nogomet? A za Kurilovec igra i prvi topnik lige, Marko Klafurić sa 14 postignutih pogodaka, kojemu će teško tu titulu netko preuzeti. Susret Kurilovca i Rakarja na rasporedu je u 19:10 sati.

Trenutno drugoplasirana Kosnica igra protiv Črnkovca i za očekivati je njihovu pobjedu nakon koje se samo mogu nadati da će Rakarje “pasti” protiv Kurilovca. Pobjedu sigurno očekuje i ekipa Velike Mlake koja eventualnom pobjedom protiv posljednjeplasirane Selnice osvaja treće mjesto.

Još se sastaju Pleso i Obrezina te Mičevec i Ščitarjevo, dok su Gradići slobodni. Ovi su susreti više revijalni i nemaju velik utjecaj na konačni raspored. No, s obzirom da je lopta okrugla i da ima igrača koji su još na moru, moguće je i poneko iznenađenje u ovim susretima, pa organizator poziva sve ljubitelje malog nogometa da dođu na SRC Udarnik u Kurilovcu i uživaju u potezima malonogometnih majstora.

Kad već spominjemo organizatora, s obzirom na iskustvo organizacije velikih turnira (Alpas), možemo biti sigurni da će odigravanje utakmica, ali i kasnija podjela nagrada biti na vrhunskoj razini.

Osim novog prvaka, pehare će dobiti i drugoplasirana i trećeplasirana ekipa, najbolja postava natjecanja, najbolji igrač, strijelac i vratar kao i najsportskija ekipa ovogodišnjeg izdanja MNL VG Sjever, a kako kaže Josip Vlašić, voditelj natjecanja, nagrade su moguće i u još ponekoj kategoriji. Očekuje se da podjeli pehara i nagrada nazoči i gradonačelnik ili njegov zamjenik kao i predstavnici sponzora. A ako svemu ovome dodamo da od 18:30 sati nastupa i legendarna grupa Sjaj, vjerujemo da svi putovi u subotu poslijepodne vode u Kurilovec!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever