in ,

FOTO Pjesmom, ljubavlju i poklonima Jane obradovale djecu bez roditelja u Caritasu Brezovica

Ansambl Jane ovu godinu zaokružile su vrlo emotivnim koncertom za dječicu i djelatnike Caritasovog doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Brezovici. Sa željom da usreće one najmanje, odlučile su održati koncert za djecu s posebnim potrebama, čiji osmjesi uvijek izmame one najiskrenije i najtoplije osjećaje u svima nama. Osim koncerta, za dječicu su pripremile i razne potrepštine te, naravno, slatkiše koji su ih posebno obradovali.

-Zadnji naš koncert u ovoj godini željele smo održati djeci bez roditeljske skrbi te smo kontaktirale Caritasov centar u Brezovici koji nas je puna srca ugostio. Centar se brine za 75 djece s posebnim potrebama koja nas uvijek iskreno iznenade svojom sposobnošću i iskrenim emocijama, govore nam Jane.

Iako su Jane i prethodnih godina održavale ovakve koncerte, svake godina iznova se obraduju kada vide dirljive reakcije mališana, a posebno se iznenade koliko pjesma razveseli djecu.

-Uvijek se iznenadimo koliko pjesma izmami osmijeh na njihovim licima. Jane su prethodnih godina imale koncerte u Centru za odgoj i obrazovanje, a ove smo godine odlučile otići u Brezovicu. Uz pjesmu darivale smo djeci potrebne higijenske potrepštine, odjeću i naravno neizostavne slatkiše. Srce nam je puno, dodaju Jane.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović