in

FOTO: Velika Mlaka domaćin 9. kola MNL VG Sjever

Kosnica na vrhu, Velika Mlaka, Rakarje i Gradići ih prate

Subota je bila dan za odigravanje 9. kola malonogometne lige Velike Gorice Sjever, a domaćin je bila ekipa Velike Mlake. Igralište je bilo solidno posjećeno, a odigravalo se nekoliko susreta važnih za konačni plasman.

Turnir su otvorile ekipe Ščitarjeva i Selnice i Ščitarjevo je odnijelo pobjedu 2:1 čime je Selnica ostala na začelju tablice.

U drugoj utakmici Kosnica nije imala milosti prema igračima Mičevca i sa čistom peticom otpravili su Mičevčane kući.

Jedan od derbija kola bio je susret Plesa i Velike Mlake, no po rezultatu bi se reklo da to i nije bio derbi jer je domaćin s visokih 6:0 pobijedio Plešane. Bilo je tu i nervoze i isključenja i kaznenih udaraca, ali sve u svemu domaćin je potpuno nadigrao suparnike i zasluženo pobijedio.

Obrezina je došla do prve pobjede i to nad prošlogodišnjim prvakom koji se u ovoj sezoni nikako ne uspijeva “pronaći”. Bilo je 2:1 za Obrezinu.

Nakon toga pomalo iznenađujućeg rezultata opet se igrao jedan od derbija, do ovoga kola vodeći Gradići protiv Rakarja. I opet “šestica”, ovaj puta u mreži Gradića koji su uzvratili samo sa dva pogotka u mreži ekipe Rakarja i sa 1. mjesta skliznuli su na 4., a Rakarje se diglo na 3. poziciju.

Za kraj dana Mičevec je nakon poraza od Kosnice pobijedio Selnicu i malo popravio ukupni dojam.

Dobra organizacija, efikasne utakmice i smjena na vrhu tablice značajke su ovog kola, a u preostala dva čekaju nas nova uzbuđenja i konačna odluka o prvaku.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever