in

Gradska knjižnica slavi 135. rođendan povodom kojeg organizira brojne pogodnosti, ali i nagradne igre

Besplatni upisi za sve nove članove knjižnice

Dugovječnost Gradske knjižnice Velika Gorica dokazuje činjenica da u ponedjeljak, 8. ožujka, slave 135. rođendan povodom kojeg su odlučili organizirati brojne pogodnosti za sve nove, ali i postejeće članove. Naime, od ponedjeljka će se novi članovi knjižnice moći upisati potpuno besplatno, a u planu je i organizacija kvizova te nagradne igre.

-Povodom Dana Gradske knjižnice Velika Gorica u ponedjeljak 8. ožujka poklanjamo besplatan upis, odnosno za sve osobe koje se na taj dan po prvi put upisuju u knjižnicu. Novi korisnici mogu se uz predočenje osobne iskaznice (zdravstvene iskaznice za djecu) upisati u jednom od tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, u Područnoj knjižnici Galženica ili u Dječjem odjelu tijekom radnog vremena knjižnice od 8.00 do 19.30 sati. U Godini čitanja pozivamo sve naše sugrađane koji do sada nisu bili upisani u knjižnicu da uz Dan Gradske knjižnice Velika Gorica postanu naši novi članovi. Akcija se odnosi samo na osobe koje se po prvi put upisuju te ranije nisu bile članovi Gradske knjižnice Velika Gorica, napisali su na svojim službenim stranicama.

U ponedjeljak započinju i s akcijom „Moj razlog za čitanje“ koju će provoditi do kraja godine pod motom „135 godina – 135 razloga za čitanje“.

-Na pultovima ćemo imati formular na koji će svatko tko želi moći navesti svoj razlog za čitanje i napisati zašto voli čitati. Oni koji će u tome sudjelovati u ponedjeljak 8. ožujka, sudjeluju i u nagradnom izvlačenju (9. ožujka) u kojem dijelimo 5 promotivnih paketa knjižnice. Sve ostale izjave skupljamo do kraja godine kada ćemo ih objediniti u listi sa 135 razloga za čitanje i konačno saznati zašto Velikogoričani vole čitati, dodali su.

U Knjižnici Galženica bit će postavljena i izložba uz 135. obljetnicu knjižnice. Na izložbi će se naći dokumentacijski materijal iz povijesti knjižnice kao i pregled njezina sadašnjeg djelovanja, a sve dodatne informacije i pregled programa možete pogledati na službenoj stranici knjižnice.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily