in ,

HDZ predao gradonačelničku kandidaturu i kandidacijsku listu za Gradsko vijeće

HDZ ima snažno vodstvo i prepoznatljive Goričane koji rade srcem za Goricu

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica i v.d. gradonačelnika Grada Velike Gorice Krešimir Ačkar, u pratnji nezavisnog kandidata za zamjenika gradonačelnika Nevena Karasa, danas je Gradskom izbornom povjerenstvu predao gradonačelničku kandidaturu te kandidacijsku listu koalicije HDZ-BM365- Stjepan Kožić – Nezavisna lista, HSU- HSLS za Gradsko vijeće grada Velike Gorice, a koja je podržana s više od 3.000 potpisa podrške građana.

Lista za Gradsko vijeće sačinjena je ne samo kao lista Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera, već uz nezavisne kandidate i kao predstavnička lista cijele Velike Gorice.

Nositelj liste – Krešimir Ačkar

Ivan Rak

Jurica Mihalj

Zvonko Kunić

Lana Krunić

Anri Targuš

Tomislav Lukšić

Tajana Amšel Zelenika

Juraj Odrčić

Dalibor Mrakovčić

Milivoj Dijanežević

Marjana Kuliš

Darko Bekić

Mario Cvitan

Mislav Krvavica

Mihael Grdenić

Vedran Zobec

Mateja Kalisar

Stjepan Kovačević

Zlatko Turković

Stipo Duvnjak

Zlata Filipović

Ivana Belošević

Tomislav Krešimir Hubak

Slavko Perković

Mario Golubić

Nenad Črnko

 

Smatram da je ovo jedna od najboljih lista Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera u povijesti. Kada pogledate imena svako ime odiše velikogoričkom pričom. Na kandidacijskoj listi nalazi se raznolika struktura ljudi, sastavljena je od uglednih Velikogoričana koji uistinu zaslužuju biti predstavnici i glas svoga naroda u voljenom gradu i metropoli našega Turopolja- istaknuo je Krešimir Ačkar uz zahvalu sugrađanima na potpori te volonterima koji su prikupljali iste.

Gradska organizacija HDZ-a V. Gorice poziva birače da se odazovu na lokalne izbore, odaberu svoje predstavnike sa svojoj savješću, a vjerujemo kako ćete među kandidatima koje poznajete, koji su se dokazali svojim društvenim, gospodarskim, sportskim i kulturnim angažmanom, prepoznati ljude koji će Veliku Goricu voditi u najboljem smjeru.

Ovim putem želimo istaknuti kako je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar u protekla četiri mjeseca obnašanja vršitelja dužnost gradonačelnika, u izvanrednim uvjete rada s obzirom na potres i pandemiju koronavirusa, dokazao da HDZ i partneri imaju snažno vodstvo koje prepoznaje potrebe Velike Gorice i njegovih stanovnika.

– Sve mjere i sve radnje koje smo poduzeli bile su uistinu nešto što pokazuje suživot i življenje radnog dana 12 do 16 sati sa svojim sugrađanima i ja se nadam da će to sugrađani prepoznati. Već nekoliko puta sam govorio o potezima u našem gradu, u vidu povlačenja sredstava iz fondova Europske unije, mnogobrojnih gradilišta koja su otvorena i ostalom. Oni nisu samo tu pred izbore već će to biti standard i to će se nastaviti kontinuitetom i nakon izbora – poručuje je Ačkar.

– Nastavljamo i dalje ritmom koji smo si zadali u svojoj kampanji, a to je da se nećemo osvrtati niti jednom lošom riječi na naše protukandidate nego afirmativno, radom i pošteno, predstavljati sve za što se zalažemo, a građani će svoj sud donijeti na izborima – zaključio je Ačkar.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija