in , , ,

Ivo Jelušić: “…da u ovom gradu nema više straha, da se može slobodno govoriti protiv vlade i protiv gradonačelnika…”

Ivo Jelušić SDP-ov je kandidat za gradonačelnika Velike Gorice i kao takav bio je gost u našoj emisiji “Kandidatura” te iznio većinu svojih ideja i planova.

 

Većina ga povezuje uglavnom s gradom Zagrebom pa smo iz tog razloga emisiju započeli upravo takvim pitanjem, odnosno konstatacijom koju je kandidat Jelušić objasnio ovako; “Bio sam istaknuti političar u Zagrebu, svojevremeno i zamjenik gradonačelnika grada Zagreba 5 godina, međutim odmah da kažem nisam se slagao sa smjerom i politikom u kojem se vodi taj grad i ja sam podnio ostavku.”

Dodavši na to kako su onda mnogi iznenađeni što živi u Velikoj Gorici, a kako navodi, još davno je živio u istoj te mu je tu dijete išlo u vrtić, tada je bio podstanar. Također u Velikoj Gorici 2010.godine kupio je kuću, ali stjecajem okolnosti i dužnosti seli se u Zagreb kako bi bio zamjenik gradonačelnika. Zadnjih par godina opet je u Velikoj Gorici u kojoj misli ostati do kraja svoga života.

 

Kazao nam je kako voli razgovarati s ljudima u Gorici i okolici, u tome uživa. “Obišao sam sva Gorička sela već nekoliko puta, u nekoliko navrata, još od prije 40 godina vezan sam za ovaj kraj, tako da poznam dobro probleme, problema je zaista puno i oni se na žalost nisu rješavali.” pa odmah navodi neke od problema; promet, gužve, poteškoće sa ZET-om, a sve to namjerava kao mogući gradonačelnik dovesti u red, izdvaja i probleme oko infrastrukture, a više o tome i svemu ostalome možete pogledati u emisiji:

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic