in , , ,

Još kratko traju prijave za 6. Turopoljski Chill & Grill!

Foto: KUD NOVO ČIČE

U nedjelju 14. travnja, već tradicionalno, po 6. put održava se Turopoljski Chill & Grill, a prijave za natjecanje u pripremi najboljeg roštilja i gibanice traju još samo kratko!

– Dosad je prijavljeno čak 25 ekipa za natjecanje u roštiljanju, prijave su i dalje u tijeku, a podsjećamo kako i drugu godinu zaredom imamo i kategoriju ‘najbolja gibanica’ za koju su također prijave otvorene narednih 5 dana – poručuju organizatori.

– Družimo se na već svima nama poznatoj lokaciji – Etno naselje Novo Čiče. Kao i inače prijaviti se mogu ekipe od 5 do 15 članova, a tri najbolje očekuju i bogate nagrade. Također nagradit ćemo najbrojniju i najveseliju ekipu te ekipu s najljepše uređenim stolom. Drugu godinu za redom organiziramo i natjecanje u kategoriji „Najbolja gibanica” te ovim putem pozivamo sve da se prijave za navedenu kategoriju. Podsjećamo da je na 5. Turopoljskom Chill & Grill-u sudjelovalo 32 ekipe te preko 30 natjecatelja u izboru najbolje gibanice. Manifestaciju organizira KUD „ČIČE” Novo Čiče uz potporu Grada Velika Gorica te TZ Velika Gorica. Isto tako i ove godine moći će te pogledati bogatu izložbu vozila Oldtimer kluba Turopolje te se fotografirati uz njih – poručuju iz KUD-a Novo Čiče.

Prijave za obje kategorije moguće su preko Google obrasca:

Roštilj: https://forms.gle/JAF54TCwjPg3Kftz8
Gibanica: https://forms.gle/6FXKPWHetuV8rVnU6

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?