in ,

Kako postati poduzetnik uz mjere potpora, saznajte na radionici VEGORA-e

Upoznajte se s ključnim informacijama o poticajima za samozapošljavanje

Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA organizira prvu radionicu za osobe koje razmišljaju o osnivanju vlastite tvrtke i obrta, a svi zainteresirani polaznici moći će se upoznati s ključnim informacijama o poticajima za samozapošljavanje te obvezama nakon ostvarene potpore od HZZ za samozapošljavanje. Predavanje će se održati 27. siječnja od 10 do 12.30 sati u Pučkom otvorenom učilištu.

Što Vam donosi ova radionica?

Tijekom radionice ćemo Vas upoznati sa novim potporama za samozapošljavanje od HZZ u 2023.god:

  • Potpora za samozapošljavanje
  • Potpora za samozapošljavanje- zeleno/digitalno.

-Nadalje upoznati ćemo Vas s uvjetima navedenih potpora te što je sve potrebno prikupiti i pripremiti od dokumentacije kako bi vaša prijava bila kompletna i prihvatljiva za prijavu, uz maksimalan broj bodova. Osim potrebne dokumentacije i popunjavanja poslovnog plana upoznati ćemo Vas i sa važnim obvezama tijekom provedbe korištenja dodijeljene potpore, poručuju iz VEGORA-e.

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena svim fizičkim, ambicioznim pojedincima koji razmišljaju o otvaranju vlastitog poslovanja, svim nezaposlenim osobama koje su prijavljene na burzu rada te razmišljaju dali bi koristili potporu za samozapošljavanje, fizičkim punoljetnim osobama koji žele promjenu u životu te studentima koji razmišljaju što nakon završenog studija.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu