in , , , ,

Kino na otvorenom, stand up komedija, gin i retro party na BUŠ-KUŠ festivalu u Štalici

Buševec organizira ultra zabavan ljetni festival

Foto: ilustracija

Nenormalne vrućine za sobom nose još jedno izdanje BUŠ-KUŠ festivala u Buševecu. Program festivala obećava smijeh, zabavu, fine zalogaje, a sve to pod zvjezdanim nebom Buševeca.

Ogranak Seljačke sloge Buševec i ove godine organizira ljetni program “Buševsko kino u štalici”. Buševsko kino/kazalište/komedija u štalici održavat će se od 12. srpnja do 11. kolovoza na otvorenom ispred Etno zadruge Buševec (Trg seljačke sloge bb) i Doma kulture Buševec.

Uzbudljive aktivnosti za odrasle i djecu su besplatne, osim stand up komedije za koju je potrebno rezervirati ulaznice.

Djeca će kroz srpanj i kolovoz uživati u Matinejama crtanih filmova s početkom u 11 sati ujutro, dok će filmovi za odrasle biti prikazivani petkom navečer. Prikazivat će se i noviji i stariji animirani i sinkronizirani filmovi te igrani dječji film za malene posjetitelje koje će moći pogledati kroz tri nedjelje u jutarnjim terminima.

Popis i najave filmova možete pogledati ovdje.

Foto: POU VG Facebook

Ono što posebno veseli su tematski zabave. Festival se otvara Gin partyjem prije projekcije filma John Wick 4. Uživati ćete moći u hamburgerima i “najboljem Ginu u Hrvatskoj”.

Sasne tortilje uz turopoljsko pivo i koktele pit će se krajem srpnja, a u kolovozu će se uz film jesti pulled pork u kombinaciji s coca-colom.

Detaljan raspored pogledajte u nastavku.

Foto: POU VG Facebook

Ako niste pobjegli na more, dođite u Štalicu uživati u dobrom filmu, odličnim gastro specijalitetima i zanimljivim filmovima, a sve to pod vedrim ljetnim nebom.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Tessa Šreng