in ,

Lavići iz eko dječjeg vrtića Ciciban Velika Gorica postavili nekoliko hranilica za ptice

U odgojno-obrazovnoj skupini Lavići pokušavaju što zornije, holističkim pristupom, približiti svijet u kojem odrastaju

V'GRADU FOTO

Odgojno-obrazovna skupina pod nazivom Lavići iz eko dječjeg vrtića Ciciban Velika Gorica kontinuirano se bavi eko temama te temama održivog razvoja na nivou i obimu primjerenoj dobi djece. Imajući na umu kako rana dječja dob najoptimalniji je period unutar kojeg osoba formira svoju osobnost kroz usvajanje navika, vrijednosti, uvjerenja i obrazaca ponašanja što će u odrasloj dobi biti temelj za izgradnju cjelokupnog života pojedinca.

V’GRADU FOTO

 

Već je jasno kako djeca najbolje uče čineći i djelujući u neposrednom osjetilnom svijetu u interakciji sa svojim okruženjem pa su stoga svojim Lavićima omogućili da izrađuju hranilice za ptice, a pritom i hrane ptice, recikliraju, ali i mnogo toga još.

V’GRADU FOTO

 

Naime, kako djeca vole s roditeljima prošetati i boraviti na prostoru Trga Franje Tuđmana u Velikoj Gorici zamijetili su da i tamo ima mnogo ptičica kojima je potrebna njihova pomoć, a odgajateljica u vrtiću Suzana Rajković navela je kako se nadaju da će na navedenoj lokaciji moći postaviti kućice za ptice izrađene od recikliranog materijala.

 

 

Objasnila je kako djeci u odgojno-obrazovnoj skupini Lavići pokušavaju što zornije, holističkim pristupom približiti svijet u kojem odrastaju dajući im dimenziju i poziciju aktivnog sudionika.

 

Također u nastavku pogledajte video prilog ovih vrijednih i slatkih mališana te njihove drage odgojiteljice u pravoj akciji koja je za svaku pohvalu 🙂

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao Emily Nović