in ,

Lijepa praksa Grada! Za nabavku adekvatnog vozila, sugrađanki Josipi dodijeljeno 50 tisuća kuna

Foto Krešimir Ačkar

Sugrađanki Josipi Smolčić, koja je početkom travnja ove godine stradala u teškoj prometnoj nesreći, Velikogoričani su u nekoliko navrata pokazali veliko srce i želju za pružanjem pomoći, a danas je to učinio i Grad. Gradonačelnik Krešimir Ačkar jutros je, u ime Grada, Josipi uručio ugovor o sufinanciranju nabave automobila i to u poprilično značajnom iznosu!

-Našoj sugrađanki Josipi Smolčić danas smo dodijelili ugovor o sufinanciranju nabave automobila za prijevoz osoba s invaliditetom u iznosu od 50.000 kn. Josipa je teško stradala u prometnoj nesreći u kojoj je zadobila ozljede kralježnice, objavljuje gradonačelnik putem svojih društvenih mreža.

-Josipa je jedna predivna osoba, a nažalost zadesila ju je situacija koju nitko ne bi poželio sebi ili bilo kome drugome, dodao je Ačkar pojašnjavajući kako je Josipi potrebno adekvatno vozilo kako bi joj se olakšala svakodnevnica i prijevoz bez pomoći nekoliko ljudi kako bi ju se smjestilo u dosadašnje vozilo.

Vrijednost automobila je 90 tisuća kuna, a Grad je, kako navodi gradonačelnik, u skladu sa svojim mogućnostima donirao 50 tisuća kuna kako bi li joj olakšao nabavku vozila, a time i svakodnevicu.

Podsjetimo, posljednju humanitarnu akciju, i to nedavno, pokrenule su i Buvljakuše, koje su potaknule sugrađane na donacije kojima su našoj Josipi olakšati nabavku adekvatnog vozila! 🙂

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily