in ,

CryCry

Velikogoričanka Josipa, koja je teško stradala u prometnoj nesreći, treba vašu pomoć

Facebook JVP VG/Josipa Smolčić

Početkom travnja u Velikoj Gorici dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je naša sugrađanka, 20-godišnja Josipa Smolčić teško ozlijeđena.

Foto JVP Velika Gorica

Josipa Smolčić stradala je u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je jedan automobil naletio na stražnji dio drugog osobnog automobila.

U toj nesreći, najveće posljedice doživjela je Velikogoričanka Josipa koju je čak osmero vatrogasaca trebalo oprezno izvući iz stražnjeg dijela automobila u kojem se tada nalazila i ostala zaglavljena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pomozimo.josipi

-Josipa je odmah prevezena u Kliniku za traumatologiju u kojoj joj je bila pružena pomoć te se izvršila potrebna operacija. Slomila je 5. i 6. kralježak, a sve ostale je pomakla zbog kojih je ostala nepokretna od vrata prema dolje, navode putem društvene stranice koja je pokrenuta u svrhu prikupljanja sredstava kako bi se pomoglo Josipi.

-Oduvijek je voljela sportove, pogotovo rukomet, a svim aktivnostima koje je s guštom radila, ne može se vratiti zbog posljedica nesreće. Nakon nekog vremena u bolnici, premještena je u Varaždinske toplice, u kojima određeno vrijeme nije mogla primati posjete čak ni svoje najuže obitelji zbog prisutnog COVIDA-19, dodaju.

Josipa se nakon pola godine vratila kući, u Veliku Goricu, ali se ubrzo morala preseliti u Buševec, u kojemu će živjeti privremeno dok joj se kuća ne izgradi u potpunosti.

Josipa trpi teške fizičke, ali i psihičke posljedice, stoga treba vašu pomoć.

-Ona i njezina obitelj pretrpjeli su puno, a isto tako podnijeli velike materijalne troškove. Želimo im pomoći jer su morali izgraditi potpuno novu kuću koja treba biti prilagođena njenim potrebama te za sva potrebna protekla, a i nadolazeća liječenja koja su jako skupa, navodi se na Instagram profilu ‘Pomozimo Josipi’ koji je pokrenut s ciljem prikupljanja donacija.

Foto JVP Velika Gorica

Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily