in

Ministarstvo poziva hrvatske branitelje da podnesu zahtjev za jednokratnu pomoć

Ministarstvo hrvatskih branitelja dodijelit će jednokratnu novčanu pomoć hrvatskim  braniteljima i članovima obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih branitelja iz Domovinskog rata, čiji su stambeni objekti  oštećeni u potresu u Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije.

Hrvatske branitelje, članove obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, koji su vlasnici stambenih objekata oštećenih u potresu na području Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, Ministarstvo je pozvalo na podnošenje zahtjeva za dodjelom izvanredne jednokratne novčane pomoći, objavljeno je na službenim internetskim stranicama Ministarstva.

Zahtjev treba sadržavati: podatke o podnositelju zahtjeva i članovima kućanstva (ime i prezime, OIB, adresa stanovanja i broj telefona), podatke o pretrpljenoj materijalnoj šteti na imovini (opisati radi li se o stambenom ili gospodarskom objektu i kakva su oštećenja) te dostaviti dokaz o nastaloj šteti (npr. fotodokumentacija i dr.) te presliku tekućeg ili zaštićenog računa.
Zahtjev se podnosi Ministarstvu hrvatskih branitelja na e-mail: [email protected] ili poštom na adresu Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb.

Sve informacije o podnošenju zahtjeva mogu se dobiti u Ministarstvu na telefone: 01/2308-897, 01/2308-834, 01/2308-916 ili na mobitel: 098/983-5188 (Područni odjel Sisak).

Ministarstvo ujedno podsjeća na mogućnost podnošenja zamolbe Zakladi hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji koja može dodijeliti financijsku pomoć zbog elementarne nepogode.

Zamolbe se podnose na adresu Zagreb, Park Stara Trešnjevka 4 na propisanim obrascima dostupnim na mrežnoj stranici Zaklade i u područnim odjelima Ministarstva.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija