in ,

Na današnji dan slavio bi 57. rođendan: Davore, sretan ti rođendan tamo gore!

Foto zsugvg

Davor Štuban rođen je 23.09.1964. godine u Mraclinu a danas, nažalost bez Davora, slavimo njegov 57. rođendan. Danas je delegacija Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice obišla njegovo posljednje počivalište na mjesnom groblju u Vukovini i prisjetila se Davorovog rođendana a u sastavu delegacije bili su predsjednik Zajednice Goran Kovačić, tajnik Darko Blažinčić i Martina Vugrinović, tajnica ŽRK Udarnik.

Foto zsugvg

Davor je bio tajnik Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice od osnivanja 1997. godine pa sve do prerane smrti. Oduvijek je volio „novinarsko pero“ pa je tako svoj velik dio života posvetio novinarstvu. Bio je urednik sportskog dijela u Glasniku Turopolja, dugogodišnji dopisnik Sportskih novosti i izvjestitelj za vrijeme prvoligaških sezona NK Radnik, kao i pokretač i urednik sportskog glasila “Retrovizor” u izdanju Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice od 2020. godine.

Foto zsugvg

Davor Štuban je od najranijih dana mladosti svoj život opredijelio u smjeru sporta. Osim aktivnog igranja nogometa u svom selekcijama NK Mraclin od te davne 1977. godine pa sve do veterana, Davor je bio iznimno aktivan i u Kluba u kojem je urazdoblju od 2003-2006. godine bio i predsjednik.

Foto zsugvg

Svoj prerani životni put završio je prvog ožujka ove godine u jutarnjim satima. Davor je otišao tiho, ostavio je cijelu sportsku obitelj Velike Gorice koja mu je zahvalna za sve što je učinio za dobrobit velikogoričkog sporta.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija

FOTO U sklopu StartUp VG predinkubacijskog programa predstavljene brojne inovativne ideje mladih Goričana

Policija upozorava: Od sljedećeg tjedna popisivanje stanovništva, pripazite koga puštate u domove