in ,

Na današnjoj radionici naučite kako se najlakše riješiti stresa, nervoze i treme

Radionica je idealna za studente, učenike i osobe koje moraju imati javne nastupe, ali i sve druge

Danas se u Goričkom klubu mladih održava radionica “Bez stresa, pls” na kojoj će se zainteresiranima prikazati kako se najlakše riješiti stresa, nervoze i treme, posebice u situacijama javnog nastupa. Radionica je stoga idealna za studente, učenike i osobe koje moraju imati javne nastupe. Dakako, radionica je namijenjena i svima ostalima koji žele isprobati i naučiti tehnike kako se riješiti stresa i nervoze. Na radionici će se prolaziti kroz nekoliko temeljnih informacija o tome kako nastaje stres, ali će se i objasniti tehnike disanja i smirivanja. Stres je danas mnogima postao svakodnevica zbog koje pati velik dio njihovog života, a da toga možda ponekada nisu niti svjesni, poručuje nam Katarina Drvodelić.
Zbog toga je radionica kvalitetan način za provesti srijedu navečer.
Okupljanje će krenuti od 18 sati nakon čega će se održati radionica. Za sudjelovanje je potrebna COVID propusnica s obzirom na to da će se radionica održati u Goričkom klubu mladih na drugom katu Galženice.
Za one koji žele, a ne mogu sudjelovati uživo, moći će pratiti prijenos uživo koji će se održati na Facebook stranici Goričkog kluba mladih te u komentarima navoditi pitanja ako će ih biti. Organizatori podsjećaju i kako zgrada Galženice nema lift te je učionica teško dostupna za osobe s poteškoćama u kretanju kojima se u ovom slučaju savjetuje sudjelovanje u online obliku.
Ovo je jedna od tri radionice u ciklusu koje će se održati do kraja ove godine, a sve su s temom bolje komunikacije.
Zbog lakše organizacije mole se svi zainteresirani da se prijave na linku https://forms.gle/iXEt8ZXje9PtKbAXA ili putem maila [email protected] . Također se moli da se prijave svi oni koji žele gledati putem streama kako bi se osigurao još jedan prijenos videa putem Teamsa ili Zoom-a, a za to im nam potrebne mail adrese zainteresiranih. Mail adrese se neće koristiti za ni jednu drugu namjenu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily