in , , ,

Otvorenje preuređenog ugostiteljskog objekta ‘President’ uz Borisa Rogoznicu!

Novo poglavlje omiljenog ‘Presidenta’ uz pregršt tematskih večeri

Foto: Ilustracija/B. Rogoznica by Jelena Balić/Hit Records

Nakon tri desetljeća postojanja i uspješnog poslovanja, ugostiteljski objekt “President” ponosno otvara svoja vrata u četvrtak, 30. studenog, u potpuno novom ruhu, ali na dobro poznatoj staroj adresi – Zadarska 1a, Velika Gorica.

Supružnici Tomislav i Martina Petravić, s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, odlučili su ovaj omiljeni kvartovski kafić modernizirati, a promjenom ambijenta osvježili su i koncept, pa u pripremi imaju pregršt evenata, tematskih partya uz DJ-a i živu glazbu te popularne kvizaške večeri. Uz impresivni unutarnji prostor koji se sada prostire na čak 160 kvadratnih metara sprema se i uređenje velikog parkirališta koje će olakšati pristup objektu i povećati komfor gostiju, a obogaćena je i ugostiteljska ponuda.

 Dinamično okruženje odiše mladenačkim duhom

– Naš cilj bio je stvoriti mjesto gdje će se svatko osjećati dobrodošlo i ugodno, a posebno smo ponosni što možemo ponuditi nešto novo i uzbudljivo mlađoj generaciji u Velikoj Gorici, poručuje Martina, koja je budnim okom pratila da svaki detalj u ‘Presidentu’  bude pažljivo osmišljen kako bi gosti imali nezaboravno iskustvo.

Otvorenje uz Borisa Rogoznicu i harmonikaša iznenađenja

Posebna pažnja posvećena je otvorenju objekta koje će se održati ovog četvrtka, 30. studenog, s početkom u 19 sati! Goste će zabavljati popularni glazbenik Boris Rogoznica, a za veselu atmosferu pridružit će mu se i harmonikaš iznenađenja. Također, očekuju vas promotivne cijene pića i izvrsni catering, pa je ovo odlična prilika za upoznavanje s novim “Presidentom”.

Otvorenje “Presidenta” nije samo početak novog poglavlja za obitelj Petravić, već i značajan događaj za ugostiteljsku scenu u Velikoj Gorici. Sa svojom novom vizijom i pristupom, “President” će, sigurni smo, postati novo središte susreta, zabave i stvaranja uspomena u našem gradu.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote