in

Pobjedom u humanitarnom općem kvizu GKM-a osvoji tetovažu

Osim što možete pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, za sebe možete osigurati bogatu nagradu za koju se do sada možda niste mogli odvažiti

Gorički klub mladih organizira humanitarni online pub-kviz općeg znanja kroz koji sudjelovanjem možete pomoći gospođi Stani i njenoj maloj obitelji iz Majske Poljane. Kviz će se održati putem Quizz aplikacije u petak, 19. veljače, 20 sati, a prijaviti se možete do petka do 19 sati. 

-Nagrada za prvo mjesto je poklon bon za tetoviranje u Kosom-inku u iznosu od 500 kuna. Donacija za sudjelovanje u kvizu nije obavezna no njome možete pomoći u jednoj lijepoj priči. “Ako želite donirati, molimo Vas samo da to naglasite u mailu kako bi vam dalje proslijedili sve informacije. Ako ste u mogućnosti dati pa makar malo za bolje i ljepše sutra, možemo se ujediniti i zajednički sudjelovati u pomaganju.”, govori nam Sara Kajgana Raga, voditeljica GKM-a.
Priča Stane iz Majskih Poljana potresna je i emotivna. “Obitelj im se sastojala od šestero članova, do prije četiri mjeseca kada je Stanin muž nažalost preminuo. Stana je sada jedna od dvije starice koje sa snahom i dvije maloljetne djevojčice žive u drvenoj kućici na svome posjedu, no kaže kako za njih to nikad neće biti pravi dom, obavijestili su iz GKM-a.

 

-Prije potresa bavile su se uzgojem svinja. Zbog hladnoće, a možda i stresa, većina svinja je preminulo što im je dodatno uništilo načine na koje mogu prehraniti svoju dragu obitelj.
No cijela ova situacija nije smanjila Stanino veliko srce pa je tako danima dijelila rakiju i kavu kome god je prošao pored njenog kontejnera i njenih stvari, koje su u polu promočenim kutijama i dalje na cesti pored ostataka ruševina njihove kuće, napisali su na svojim društvenim mrežama GKM-ovci.

Na vama je samo da pošaljete prijavu na e-mail adresu: [email protected] sutra do 19 sati. Prijave vrijede samo za jednu osobu, neće biti ekipa.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović