in , ,

Ponovno nalet pljačkaša, na meti provalnika trgovine u Dubrancu i Turopolju

Foto: ilustracija

Tijekom prethodnog tjedna, izvijestila nas je jutros policija, dogodile su se dvije provale od kojih je jedna ostala samo na pokušaju. U trgovini u Dubrancu, nepoznati počinitelj tijekom noći, sa 9. na 10. srpnja, tjelesnom snagom demontirao je metalna vrata, a potom potiskivanjem pokušao obiti ulazna vrta, što mu nije uspjelo.

Nakon što nije uspio u svojem naumu, spustio se u skladište u podrumu gdje je na identičan način pokušao provaliti, no ovdje mu je to uspjelo. Ušao je u unutrašnjost te tom prilikom ipak nije ništa otuđio i udaljio se u nepoznatom smjeru, govori nam gorička policija jutros.

Još jedna provala u trgovinu dogodila se jučer, 13. srpnja između 20:15 i 23 sata gdje je nepoznati počinitelj ušao u Konzum u Turopolju.

Na mjestu događaj obavljen je očevid kojim je utvrđenom da je počinitelj zavlačenjem prikladnog alata obio vrata trgovine te ušao u unutrašnjost. Zasad još uvijek nije točno utvrđena količina, no ukrao je veću količinu raznih cigareta, pojašnjava nam policija.

Šteta nastala ovom provalom još se uvijek procjenjuje, no radi se o nekoliko tisuća eura.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu