in ,

Pripremite se na vrhunska vina i dobru klopu, Via VINO ponovno stiže u naš grad

Spektakl na vinskim cestama Zagrebačke županije, ove jeseni na nezaboravnim lokacijama očekuje vas filmska večer uz prigodne zalogaje i vrhunski izbor vina. U potrazi ste za bijegom iz grada, tražite idilične zelene lokacije na kojima se želite opustiti i uživati u čarobnoj atmosferi? Svaki vikend, via vino donosi filmske projekcije na novu lokaciju.

Nagrađivana eno-gastro manifestacija Turističke zajednice Zagrebačke županije, nakon iznimno posjećenog prvog izdanja u 2021. godini, poziva sve ljubitelje vina, gurmane, istraživače i šmekere da nam se pridruže svaki vikend od 27.08 do 17.09!

„Filmske projekcije besplatne za su za sve posjetitelje, a program Via VINO nadovezuje se na eno-gastronomsku ponudu specifičnu za svaku lokaciju. Tako će posjetitelji moći kušati različita vina hvaljenih i nagrađivanih vinara, obići vinske podrume te na kraju, po želji kušati nešto iz gastronomske ponude svakog događanja.“ najavljuje Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu