in ,

SDP predstavio svojeg kandidata za gradonačelnika Velike Gorice

Naveli niz projekata koje će nastojati realizirati

Nakon što je SDP objavio kako će njihov kandidat za gradonačelnika Velike Gorice biti Ivo Jelušić, danas je održano i njegovo predstavljanje ispred Muzeja Turopolje.

Uz kandidata za gradonačelnika javnosti se obratio i Peđa Grbin, predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske. Navedeno je kako postoji niz projekata koje planiraju ostvariti od kojih će se prvobitno nastojati riješiti problem aglomeracije.

Kandidat za budućeg gradonačelnika Velike Gorice osvrnuo se i na jučerašnje nepoštivanje mjera na sprovodu gradonačelnika Zagreba Milana Bandića navodeći kako brojni prosvjednici za nepoštivanje razmaka i ostalih epidemioloških mjera bivaju kažnjeni vrtoglavim ‘ciframa’, što nije bio slučaj i na sprovodu.

Podsjetimo, Jelušić, diplomirani politolog, od 2005. do 2010. je bio dogradonačelnik Grada Zagreba, a zatim zastupnik u 6., 7. i 8. sazivu Hrvatskog sabora, što mu daje jasnu prepoznatljivost, naročito među populacijom od kojih SDP očekuje podršku. Istovremeno, iako se skrasio u Velikoj Gorici sam Jelušić nikada nije bio dio goričke političke scene što će mu biti otežavajuća okolnost u nastupu prema goričkim biračima.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily