in , ,

SPK Vega na svjetskom kupu u akrobatskom rock ‘n’ rollu u Villachu

Dobar početak sezone za mlade plesače

Prošlog vikenda održan je svjetski kup u akrobatskom rock ‘n’ rollu u Villachu. Gotovo tisuću natjecatelja borilo se za naslov najboljeg u sedam kategorija. Na ovom svjetskom kupu sudjelovali su članovi SPK Vega.

Polufinale za najmlađe

Vita Tot i Noa Goleš odlično su započeli natjecanje i plasirali se direktno u polufinale u kategoriji Children. U polufinalu im se dogodila mala pogreška koja se skupo plaća i završili su svoje natjecanje na 11. mjestu.

”Koreografija je potpuno nova i zahtjevna. U jednom trenutku smo izgubili kontakt i to je bilo dovoljno da nam suci uzmu 5 bodova. Da nije bilo toga, vjerojatno bi ušli u finale, ali sve je to sport.” – prokomentirala nam je Vita.

 

Cilj je bio biti među prvih deset

Ema Tot i Andrija Fabijančić su se također nadali plasmanu u top 10, no ovo natjecanje su završili na 14. mjestu u kategoriji Juniors.

”Zadnjih mjesec dana smo se pripremali za ovaj svjetski kup. Znamo gdje možemo doći i trudimo se iz petnih žila, no ovaj put nismo uspjeli. Da mi je netko rekao da ćemo loše izvesti prvu akrobacije, reko bih mu da je lud, ali eto upravo nam se to dogodilo.” – ispričao nam je Andrija.

Unatoč svemu trener zadovoljan

Iako smo pucali na bolji rezultat nismo nezadovoljni. Oba para su pokazala izniman napredak i da se nisu dogodile te greške ostvarili bi svoj cilj. Izuzetno sam ponosan na njih jer opako konkuriraju moćnim parovima koji se trenutno drže na vrhu. Za dva tjedna imamo novu priliku u Krakowu. – rekao nam je njihov trener Tomo.

Mi im želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i neka donesu koju medalju sa svjetskih i europskih natjecanja.

Svi oni koji se žele pridružiti ovim mladim sportašima i okušati se u ovoj sportskoj grani, sad je pravo vrijeme jer su upisi u tijeku. Za više informacija posjetite www.vega.com.hr ili nazovite 098 95 85 999.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu