in , ,

VIDEO Turopoljski fašnik uz zaštitni znak Spidermana i goričkog krafnoleda!

Ovogodišnji 114. Turopoljski fašnik donosi brojne inovacije koje ćete, sa sigurnošću možemo reći, vidjeti samo u našem gradu, našoj Velikoj Gorici.

Fašničko veselje počinje nam u utorak, 3. veljače kada će Princ Fašnik preuzeti ključeve grada, a već u subotu, 11. veljače počinje nam mali fašnik na Tuđmancu. Sljedeću subotu, 18. veljače fašnik će popratiti velika fašnička povorka.

No ono što je nova i osvježavajuća novost jest da će zaštitni znak fašnika biti naš, mnogima već poznat, gorički Spiderman koji će maskirane mališane zabavljati povodom dječjeg fašnika.

Za ljubitelje dobre slastice tu je i jedinstveni gorički krafnoled, koji se prvi put, povodom fašnika, pojavljuje u našem gradu. Riječ je o spoju slasnog sladoleda i fašničke krafne, a uz odličan okus on je ujedno i pravo malo vizualno remek djelo! Ideju za krafnoled predložio je i razradio Velikogoričanin Goran Štimac.

Uz povorke i brojna druga događanja, glavni glazbeni program odvijat će se u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana, a svojim hitovima zabavljat će nas nekoliko domaćih bendova, a u goste na dječju povorku dolaze i učenici iz Osnovne škole Lekenik.

Ana Petrovića iz tvrtke Tim 360, koji pripremaju poznate Select Box-ove, otkrila nam je kako će takvi paketići biti i na velikogoričkom fašniku, a sadržavaju varijaciju opcija kako bi osoba koja dobije paketić može pronaći ponešto za sebe- od putovanja do doživljaja.

Odlučili smo razviti suradnju s Turističkom zajednicom grada Velike Gorice kako bismo i Velikogoričanima omogućili sudjelovanje u našim iskustvima koja vrijedi isprobati, govori nam Petrović dodajući kako će njihov paket dobiti pobjednik u sklopu natjecanja za najbolju masku.

Više o cijelom fašniku pročitajte u našem prethodnom članku, i naravno, što drugo da vam kažemo nego da svakako dođete i sudjelujete u jedinstvenom fašničkom veselju!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović