in ,

Uhvaćen još jedan lopov iz Zagreba koji je krao bicikle po Velikoj Gorici, a potom ih preprodavao po simboličnoj cijeni

Zabilježena su tri kaznena djela u kojima je ukrao skupocjene bicikle

Prošlog tjedna iz Policijske postaje Velika Gorica obavijestili su kako su na području grada ulovili dvojicu lopova koji su krali i preprodavali po puno nižoj cijeni ukradene bicikle. Ovog tjedna uhvatili su još jednog lopova, 24-godišnjaka s područja Novog Zagreba koji je u Gorici ukrao ukupno tri skupocjena bicikla.

Jedna krađa dogodila se tijekom noći sa 20. na 21. prosinca prošle godine u Ulici Šandora Brešćenskog gdje je otuđen bicikl marke Cross koji je vrijedan oko 2.000 kuna.

Drugo kazneno djelo koje je utvrđeno dogodilo se 9. studenog u Gradićima ispred nogometnog igrališta gdje je ukraden bicikl marke Ultra Nitro čija je vrijednost procijenjena također na 2.000 kuna.

Treće kazneno djelo dogodilo se sa 5. na 6. listopada također prošle godine u Velikoj Kosnici gdje je ukrao bicikl marke Klimanjaro vrijedan 3000 kuna.

Tijekom provedenog istraživanja utvrđeno je da je počinitelj iz Novog Zagreba dolazio na područje Velike Gorice gdje je iskorištavao činjenicu da bicikli nisu bili vezani pa ih krao i nakon toga odvozio u Zagreb gdje ih je prodavao za znatno nižu cijenu.

Konkretno, jedan ukradeni bicikl od 2000 kuna prodao je za 300, a drugi za 400 kuna, dok je onaj najskuplji, od 3000 kuna, prodao za 400 kuna.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović