in

Veliki broj volontera okupio se u OŠ Eugena Kvaternika koji je za ovu akciju prenamijenjen u sabirni centar

Danas u OŠ Eugena Kvaternika od ranoga jutra pristižu donacije za stradale u potresu. Sportska dvorana osnovne škole prenamijenjena je u sabirni centar u kojem veliki broj volontera razvrstava sve pristigle potrepštine, kako bi iste, kako i sami napominju, stigle odmah gdje treba. Zapravo neke su potrepštine već dostavljene na određene lokacije, neke su upravo kretale kada smo mi stigli, a i tako će biti kroz cijeli dan.

 

Organizacija svih volontera teče odlično, a i potrudili su se da se stvari ne “duplaju” objavivši na društvenim mrežama, još jučer, potreban popis.

 

Uz puno odjeće obuće, hrane, higijenskih potrepština prikupljeno je i dosta građevinskog materijala, grijalica, jastuka i još mnogo toga.

 

Dalija Zubek, voditeljica VG Legacy tima objasnila je, odnosno dodala nam na kraju u razgovoru, do koliko bi otprilike sati trebali prikupljati donacije te što im trenutno najviše nedostaje pa svakako pogledajte video i informirajte se, jer još stignete do sabirnog centra koji je danas u OŠ Eugena Kvaternika 🙂 Porazgovarali smo i s jednim od brojnih volontera tamo, Ivano nam je rekao kako rade praktički bez prestanka, ali nikome ništa nije problem, jer svi su ovih dana kao jedno te samo žele pomoći, koliko god bude trebalo, koliko je u njihovoj moći.

Teški dani su iza i ispred nas ,ali atmosfera u današnjem sabirnom centru je pozitivna odnosno koordinacija svih tih ljudi tamo je i više nego dobra, a svi imaju isti cilj, pomoći i biti ujedinjeni 🙂

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic