in , ,

VG Legacy akcijom “Robin Food” ponovno postavlja blagdanski stol nemoćnima i potrebitima

VG Legacy

Humanitarna udruga VG Legacy ponovno pokreće svoju poznatu akciju #RobinFood, ističući važnost pružanja pomoći potrebitima u blagdansko doba. Ova inicijativa fokusira se na pružanje podrške osobama starije životne dobi, onima koji iz zdravstvenih razloga ne mogu zarađivati za život, obiteljima s više članova te svima koji su se našli u teškoćama.

Pozivajući ljude da se pridruže ovom hvale vrijednom projektu, VG Legacy naglašava važnost širenja radosti Božića u svako usamljeno i potrebno srce te u svaki dom koji možda nije imao priliku osjetiti nadu prije njihovog dolaska.

Za Božićnu humanitarku namirnice i higijenske potrepštine možete donjeti 16.12. u socijalnu trgovinu Robin Food (Trg kralja Tomislava 16, zgrada gdje je Vegora i Generali, ulaz u dvorište, u prizemlju) od 9 do 15 sati”, poručuje VG Legacy.

Za Božićnu humanitarnu akciju, udruga prikuplja namirnice i higijenske potrepštine te poziva ljude da se pridruže doniranjem. Svaka donacija od tjestenine, brašna, ulja, do higijenskih proizvoda poput šampona ili gela za tuširanje, bit će dragocjena i omogućit će stvaranje preko 200 paketa za potrebite obitelji.

Svi koji žele podržati ovu plemenitu inicijativu, a nemaju mogućnost osobno donirati, mogu uplatiti svoje donacije na IBAN Humanitarne udruge VG Legacy, s naznakom “Za Robin Food”. Također, pozivaju se i tvrtke da se pridruže ovoj Božićnoj priči, jer donacije imaju priznati trošak i smanjuju porez na dobit.

Pozivajući na širenje ove vijesti, VG Legacy se nada podršci svih dobrih ljudi kako bi njihovi volonteri mogli prikupiti, zapakirati i dostaviti rekordan broj paketa kako bi obogatili blagdane onima kojima je to najpotrebnije.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović