in

VG Legacy uspješno prikupio sredstva za novi dom baki Ankici

Prikupili novac za kontejner u kojem će živjeti baka Ankica

Prije dva tjedna ekipa iz VG Legacy najavila je humanitarnu akciju pod nazivom ‘Dom je tamo gdje je srce’ u kojoj su tražili pomoć građana u prikupljanju novčanih sredstava za kupnju stambenog kontejnera kako bi 86-godišnja baka Ankica imala dostojanstveni život u novom domu.

Od prikupljenih sredstava prvi kupljeni kontejner odlučili su namijeniti baki Ankici koja u svojoj 86. godini, s dvije štake i kukovima koji ne prate njenu volju i bistrost, hrabro svakodnevno prevali rutu od mjesta gdje spava pa do priručne kuhinjice, barem 10 puta. Dalija Zubek, velika humanitarka koja je i pokrenula VG Legacy, objavila je kako je prikupljen potrebni iznos za kupnju stambenog kontejnera. Velikodušni Goričani kroz donacije su osigurali ukupno 25.928,25 kuna i 1.039,61 euro.

-Dragi ljudi, vaša veličina je u tome da uzdižete svakog tko je manji, slabiji ili manje sretan. Baš zato ste najveći i najbolji. Hvala vam do svemira za svaku kunu donacije, hvala na svakom “sheranju”, svakoj podršci i hvala da vjerujete u nas. Facebook bi trebao uvesti one bubnjeve koji najavljuju sretnu vijest ‼️‼️ Naša baka Ankica će uskoro biti na toplom i sigurnom ‼️‼️ Iznos za kontejner je skupljen i sutra slijedi uplata polovice iznosa (čekali smo s time jer nismo htjeli riskirati da dobavljač dugo čeka na isplatu ostatka) te kontejner kreće u izradu. U subotu 10. travnja imamo veliku radnu akciju kod bake, betoniranje temeljnih držača, priključci struje i vode a već 7 dana kasnije se nadamo dostavi kontejnera i fešti kod bake Ankice. Dom je najljepše mjesto na svijetu. Dom je tamo gdje je srce, obavijestili su putem društvenih mreža iz VG Legacyja.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović