in

VIDEO MOST će imati “snažnog kandidata” za Veliku Goricu

MOST na lokalnim izborima u Velikoj Gorici očekuje velikI rezultat

MOST VG
Politički tajnik MOST-a Nikola Grmoja u nedjelju, 11. listopada posjetio je Veliku Gorisu kako bi s tamošnjom lokalnom organizacijom MOST-a VG razgovarao o predstojećim lokalnim izborima iduće godine. Nakon sastanka je razgovarao i s građanima te održao konferenciju za medije.
Grmoja je naglasio kako se već duže vrijeme pripremaju za lokalne izbore u Velikoj Gorici gdje je MOST prepoznat kao jaka oporba u Gradskom vijeću.

“Ovdje idemo po pobjedu. Imat ćemo svog kandidata za gradonačelnika. Još uvijek se vode razgovori, ali sigurno će biti snažan kandidat. Vodimo razgovore oko toga da dobije jednu širu potporu. Ovdje u Velikoj Gorici očekujemo veliki rezultat jer smo takav imali i na parlamentarnim izborima, tako da smo uvjereni da dolaze dobre stvari za Veliku Goricu”, poručio je Grmoja.
MOST VG
Na konferenciji su prisustvovali i Damir Slojšek, koordintaor MOST-a za Veliku Goricu i gradski vijećnik te Ivan Bekavac, županijski vijećnik MOST-a.
Damir Slojšek je Grmoji zahvalio na dolasku i podršci te naglasio da su pripreme i kampanja za izbore već počeli. Istaknuo je i kako svakodnevno imaju upite zainteresiranih za pristupanje MOST-u.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija