in , ,

VIA VINO u bajkovitoj Lugarnici Čardak ipak sljedeći vikend!

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, događaj se prebacuje na sljedeću subotu, 25. rujna

Turistička zajednica Zagrebačke županije

Zbog nepovoljne vremenske prognoze, završetak VIA VINO festivala, koji će se održati u Turopoljskom lugu, prebačen je na subotu 24. rujna s početkom u 17:00h.

Iz Zagrebačke županije vas još jednom da dođete i ne propustite priliku otkriti gastronomsko blago naših turopoljskih šuma, crni tartuf, u šumskom ambijentu skrivene Lugarnice Čardak. Uz projekciju filma „Još jedna runda” očekuju vas jela obogaćena plemenitim crnim tartufom te prigodni izbor vina zagrebačke županije.

Posljednji festivalski dan, donosi do sada najbogatiji program VIA VINA. Ako niste imali prilike sudjelovati u lovu na tartufe, nemojte propustiti ovu šumsku avanturu. Pridružit će nam se turopoljski tartufar sa psom, u pokaznoj potrazi za crnim tartufom.

Cjelokupan šumski doživljaj u Lugarnici Čardak upotpunit će gastronomska selekcija obogaćena crnim turopoljskim tartufom. Na jelovniku će se pronaći domaća turopoljska svinja, krema od buče, pesto od crnih tartufa i sjajna domaća pašta. Ne zaboravimo svježe pripremljen bakin kukuruzni kruh, sir s vrhnjem i nezaobilazne plate domaćih kobasica za tradicionalan, autentičan snack dok uživate u čaši vina i filmu.

Raznovrsna vinska ponuda uključuje pjenušce i spektakularna vina iz amfora obitelji Kolarić kao i omiljena, prirodna narančasta vina vinarije Jagunić. Posjetitelji će moći kušati lokalne ginove, obiteljskih destilerija Gavran i Brigljević.

Naplaćuje se samo konzumacija hrane i pića, a s obzirom na to da je broj mjesta ograničen, obavezna je rezervacija mjesta putem e-mail adrese [email protected]

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Visit Zagreb County (@visitzagrebcounty)

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily