in ,

Za baku Ankicu VG Legacy prikupio 10 tisuća kuna, treba im još 20 tisuća kako bi joj pružili topli dom

Baka Ankica sa svojih 86 godina živi iz dana u dan, a zahvaljujući vama može živjeti sretan i lijep život

U posljednjoj humanitarnoj akciji ekipa iz VG Legacya počela je prikupljati novčana sredstva za 86-godišnju baku Ankicu koja, osim što je bolesna i hoda na štakama, živi u iznimno lošim uvjetima. Kako je jednom prilikom sama rekla, ima onoliko koliko joj treba tek toliko da preživi, a dirljivom gestom humanitarci joj žele osigurati topli dom u kojem će napokon moći mirno živjeti i uživati u životu.
Naime, u planu je kupovina stambenog kontejnera koji će zamijeniti njezin trenutačni razrušeni dom. Do sada je zahvaljujući velikim srcima građana prikupljeno oko 10 tisuća kuna, ali za kontejner je potrebno još 20 tisuća. Stoga, VG Legacy i dalje moli sve da se uključe u akciju i pokažu velikodušnost, jer, kako su napisali na svojim društvenim mrežama- ‘Dom je tamo gdje je srce, a znamo da se samo srcem dobro vidi’.
-Petak je, nekima zadnji radni dan u tjednu i veselje vikendu u svojim domovima. Sjećate se bake Ankice i akcije koju smo pokrenuli prije 3 dana? Prikupljeno je skoro 10.000,00 kuna do sada, a trebamo jos 20.000,00 da bi i baka Ankica sa svojih 86 godinica mogla imati topli dom dostojan života. Da ima svoj wc, kuhinjicu i topli krevet. Broj računa je u slikama kao i QR kod, napisali su na svojem Facebook profilu.
-Sherajte post, detaljnije o baki Ankici i akciji nalazi se u postu prije ovoga, a sada Vas trebamo da skupimo jos tih 20.000,00 kuna koje nam nedostaju da ju razveselimo!
Dom je tamo gdje je srce, a znamo da se samo srcem dobro vidi, dodali su.
Više detalja o humanitarnoj akciji možete pogledati u našem prethodnom članku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović

Goran Kovačić i naredne četiri godine na čelu Zajednice športskih udruga

U odnosu na jučer nešto manji broj novozaraženih