in ,

Županija traži još 46 pomoćnika u nastavi, troje potrebno u školi u Velikoj Gorici

Osnovne i srednje škole s područja Zagrebačke županije, partneri u projektu Prsten potpore V., objavile su na svojim web stranicama dodatne natječaje za zapošljavanje pomoćnika u nastavi. Konkretno traži se 46 pomoćnika u nastavi, a zainteresirane kandidate iz Zagrebačke županije pozivaju da se prijave do 13. rujna 2022. godine.

Selekcijski postupak za odabir kandidata održat će se u drugoj polovici rujna, o čemu će kandidati koji zadovolje formalne uvjete natječaja biti obavješteni.

Inače, projektni prijedlog Prsten potpore V. odabran je za financiranje u okviru Poziva UP.03.2.1.07. „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda i proračuna Zagrebačke županije. Ukupna vrijednost projekta iznosi 8.244.927,60 kn, a iz Europskog socijalnog fonda osigurano je 7.000.000,00 kn bespovratnih sredstava dok će ostatak sredstava osigurati Zagrebačka županija u svom proračunu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao vgradu