in ,

FOTO Čička Poljana dobila asfaltiranu prometnicu dugu 180 metara

Mještani Poljane Čičke ukazali su na zadovoljstvo novom asfaltiranom prometnicom, koju je ujedno jutros obišao i gradonačelnik Krešimir Ačkar, zajedno sa suradnicima i direktorom VG Komunalca Juricom Mihaljem.

Asfaltirano je 136 metara prometnice, a riječ je o investiciji vrijednoj 175 tisuća kuna na čiju potrebu je ukazao Mjesni odbor. Radovima je uz mještane zadovoljan i gradonačelnik koji je kazao da je sretan kada mjesni odbori ukazuju na svoje potrebe koje onda na koncu budu i realizirane.

 

-Osluškujući potrebe Mjesnog odbora nastavljamo s ulaganjem u komunalnu infrastrukturu u urbanom i ruralnom dijelu našeg grada. Ova cesta u Čičkoj Poljani važna je za sve žitelje ovog naselja, a s ulaganjem ćemo nastavljati. Zahvaljujem se Mjesnom odboru i mještanima koji su dugo iščekivali i moram napomenuti da nećemo stati na ovome, rekao je gradonačelnik.

Direktor komunalca Jurica Mihalj pojasnio je kako je asfaltirano 180 metara, širine u prosjeku oko 3,5 metara te kako se prije asfalta na tom dijelu naselja nalazio makadam.

Prije asfaltiranja podloga je bila makadam, nije bilo asfalta. Radovi su završeni u jednom danu. Osim u Čičkoj Poljani, na asfaltiranju se radi u Kučama, u Šiljakovini na groblju i čekamo daljnje informacije, pojasnio je.

Novim postavljenim asfaltom na većem dijelu prometnice zadovoljna je i predsjednica Temeljnog ogranka Čička Poljana-Kuče Ana Krstić.

 

-Jako mi je drago da je prometnica asfaltirana. Dugi niz godina mještani su tražili asfalt. Prije su se ovdje kuće isključivo koristile kao vikendice, no to više nije tako jer su ljudi počeli ovdje živjeti i asfaltiranje je bilo neophodno, dodaje Ana.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović