in

FOTO: U Turopolju odigrano 2. kolo MNL Turopolja i Posavine

Po velikoj vrućini igralo se vrlo dobro

Vrućine i sparine se nastavljaju, ali ni Turopoljsko-posavska liga se ne da i odigrano je 2. kolo, a domaćin je bilo Turopolje. Na lijepo pripremljenom terenu, uz sudački par Čunčić – Kelihar prikazan je zanimljiv nogomet, zvijezde pojedinih malonogometnih ekipa vodile su glavnu riječ i pokazale svoj repertoar malonogometnih majstorija. Istovremeno, vrijedna ekipa na šanku brinula se da nitko ne ostane žedan.

19.06.2022. MNL TiP 2. kolo, Turopolje, vrijedna ekipa na šanku Foto: Z. Sever/V’Gradu

A čast da otvori 2. kolo imale su ekipe Kuča i Novog Čiča, po najvećoj vrućini. Kuče je ovaj puta bilo kompletnije i konkretnije, a sa dva pogotka Mislava Čunčića i jednim Šutala, na kraju su ostvarili čistu pobjedu od 3:0. Iako je početak i ove utakmice podsjećao na onu iz prvog kola jer nisu uspjeli postići pogodak, sve dok u igru nije ušao Ivo Berković…

19.06.2022. MNL TiP 2. kolo, Turopolje, Ivo Berković (MNE Kuče). Foto: Z. Sever/V’Gradu

U drugoj utakmici dana Čička Lazina na krilima Jurice Brdeka i uz četiri pogotka Đurašića i jednim Brdekovim, ispratili su Rakitovčane sa čistom peticom.

19.06.2022. MNL TiP 2. kolo, Turopolje, Jurica Brdek (lijevo) i Ivan Šestok. Foto: Z. Sever/V’Gradu

U posavskom derbiju ovog kola, Bukevje je igralo protiv Veleševca. Šestok je predvodio Bukevje, a Karlović Veleševec. Na kraju uz 4 pogotka Šestoka i jednim Desputa, Bukevje je dalo pet pogodaka, dok je Karlović spasio čast Veleševca.

Drnek i Okuje odigrali su zanimljivu utakmicu koja je na kraju otišla na stranu Okuja pogotkom Roginića.

19.06.2022. MNL TiP 2. kolo, Turopolje, detalj s turnira. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Ribnica nije puno marila za domaćinstvo Turopolja i na krilima Sudara i njegova 3 pogotka uz još jedan Nikićev pobijedila je 4:1. Za domaćina je poentirao Mihanović.

MNE Turopolje. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Gornje Podotočje je pak pogocima Ćosića i Frana Milatovića pobijedilo Mraclin sa 2:1, a za Mraclince je poentirao Ivan Kos.

Točku na “i” 2. kola stavili su Vukovinci i dečki iz Čičke Poljane. Damir Matković je i danas pogodio, ovaj puta jedanput, ali za tri boda. Igrači Čičke Poljane ovaj puta nisu uspjeli zatresti mrežu suparnika.

Tako je bilo danas u Turopolju. Sljedeći vikend u Kučama se održava dvostruki program, najprije u subotu igra se kup, a u nedjelju 3. kolo, ali prije toga u srijedu se igra 3. Kolo u Ribnici s početkom u 16:00 sati. Vidimo se!

19.06.2022. MNL TiP 2. kolo, gledatelji u Turopolju. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Rezultati 2. kola MNL TiP:

Kuče – Novo Čiče 3:0 (Čunčić 2, Šutalo)

Rakitovec – Lazina Čička 0:5 (Đurašić M. 3, Đurašić I., Brdek)

Veleševec – Bukevje 1:5 (Karlović/Šestok 4, Desput)

Drnek – Okuje 0:1 (Roginić)

Ribnica – Turopolje 4:1 Sudar 3, Nikić/Mihanović)

Gornje Podotočje – Mraclin 2:1 (Ćosić, Milatović F/Kos)

Vukovina – Čička Poljana 1:0 (Matković)

Jagodno je bilo slobodno.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever