in , ,

Komunalci u radnoj akciji i po vrućinama – “Nastavlja se s uređenjem bankina”

VG Komunalac

Uređenje prometnica i prometne infrastrukture postalo je jedan od prioriteta kada su radovi u pitanju. Uređenjem cesta i postavljanjem bankina uspostavlja se bolja prometna povezanost, a sigurnost pješaka diže se na višu razinu. Do sada, Grad Velika Gorica asfaltirao je 61 dionicu iz Europskog fonda.

VG Komunalac

– Uvijek i svakom prilikom naglašavamo, ali potrebno je ponovno istaknuti, da se nikada u povijesti nije ovoliko ulagalo u komunalnu infrastrukturu same Velike Gorice, ali i okolice. Ukupno do kraja mjeseca asfaltirat će se 61 dionica iz Europskog fonda. Znamo da pred nama ima još mnogo važnih prometnica koje se moraju asfaltirati, kazao je gradonačelnik Ačkar u obilasku uređenja prometnica početkom lipnja te je dodao kako će sav zaprimljen novac za obnovu prometnica biti utrošen do 30. lipnja.

No uređenje bankina sastavni je dio izgradnje i saniranja dotrajalih prometnica, zbog čega VG Komunalac danas “punom parom” postavlja nove bankine na području Dubranca, Markuševca, Bukovčaka i drugim lokacijama.

Nastavlja se s uređenjem bankina na prometnicama. Ovih dana su na redu Dubranec, Markuševec, Bukovčak, kazali su tako iz VG Komunalca.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu