in , ,

LOLLOL

Na Prvenstvu Hrvatske u Novigradu Vegasice ostvarile zapažene rezultate

Zsugvg/Vegasice

Cheerleading klub “Vegasice” sudjelovao je u subotu, 3. lipnja na Prvenstvu Hrvatske koje je održano u Sportskoj dvorani Novigrad u cheerleading i performance cheeru.

Prvenstvo je organizirao Hrvatski cheerleading savez a domaćin je bio Grad Novigrad-Cittanova i Cheerleading klub TOP STARS. Na prvenstvu je sudjelovalo 10 klubova iz Zagreba, Dugog Sela, Vinkovaca, Osijeka, Umaga, Splita, Velike Gorice i Čakovca s oko 600 natjecatelja a sudili su međunarodni suci.

Vegasice su na ovom državnom prvenstvu nastupale u 4 kategorije i predstavile i ostvarile zapažene rezultate osvajanjem jednog po jednog drugog i trećeg mjesta te dva šesta mjesta.

Bila je ovo jedna jaka konkurencija i u svim našim kategorijama imali smo jake protivnike tako da smo se u svima izborili za svoja mjesta što nam je posebno drago. Zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Velike Gorice, Zajednici športskih udruga grada Velike Gorice i tvrtki MATRA d.o.o. na pomoći i potpori oko odlaska na ovo prvenstvo jer bez njihove pomoći teško bismo pokrili sve troškove – poručili su iz Cheerleding kluba.

CK Vegasice nastavljaju svoju dugu sezonu LJETNIM KAMPOM od 26. – 30. 06. 2023. za koji je ostalo još ponešto mjesta te pozivaju sve koji se žele upisati da iskoriste ovo vrijeme i nazovu u klub.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu