in

PP VELIKA GORICA S 2,54 promila završio u prometnoj nesreći

Ilustracija

Kako bi kod vozača potaknuli pozitivno ponašanje u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća vozača s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, te temeljem plana Policijske uprave zagrebačke, policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica su od 31. srpnja do 3. kolovoza u vremenu od 22 do 6 sati, na području ove policijske postaje proveli akciju „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“. Tom su prilikom utvrdili sedam ciljanih prekršaja: četiri prekršaja nepropisne brzine, dva prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola te jedan prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava. Ukupno je utvrđeno 11 prometnih prekršaja.

Najveću količinu alkohola u organizmu od 2,54 g/kg imao je muškarac u starosti od 47 godina koji je u Markuševcu Turopoljskom sudjelovao u prometnoj nesreći.

U vrijeme provođenja akcije dogodile su se četiri prometne nesreće od čega su tri bile s materijalnom štetom, dok je jedna bila s lakše ozlijeđenom osobom, izvijestili su iz policijske postaje Velika Gorica.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu