in , ,

Prijavite se! Women in Adria sutra održavaju besplatnu konferenciju za poduzetnice

Women in Adria

Women in Adria vas poziva na konferenciju za poduzetnice u Velikoj Gorici s fokusom na ključnim temama za poduzetnike: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudske resurse i antistres! Radionica će održati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica u petak, 2. prosinca, s početkom u 8:30 sati.

Događaj je namijenjen iskusnim poduzetnicama te ženama koje su na početku poslovanja. Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca na stranicama Women in Adria ovdje.

PREDAVAČI na radionici koji će vam iz prve ruke prenijeti svoja iskustva su:

ANA KEGLOVIĆ HORVAT

Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

ANDREJA BAKULA

Mr.sc.prof.psihologije, vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.

RENATA LONČARIĆ

Mag.oec. “Nakon 16 godina rada u korporaciji, imala sam potrebu okušati se u poduzetništvu. Uz iskustvo i edukacije koje sam unijela u privatni posao, i dalje se educiram. Znanje je to koje ostaje i nakon uspješno obavljenih poslova i neuspješnih poslovnih koraka. “

Prijava na konferenciju, program te dodatne informacije potražite ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu