in ,

SOLIDARNOST NA DJELU Babriga spremio kombi pun hrane i tople odjeće pa se zaputio u razrušena sela

Veliko srce i solidarnost sa stradalima u potresu pokazali su naši velikogorički ugostitelji koji nisu dvojili pomoći kako god mogu. 

Jedan od njih je i ugostitelj Tomislav Jančić – Babriga koji se jutros s kolegama i kombijem hrane i odjeće zaputio u potresom pogođeno područje.

Potresni prizori nisu ga ostavili ravnodušnim, na ono što je zatekao na terenu ništa ga nije moglo pripremiti. Razrušena sela, zgarišta na mjestima gdje su nekada stajali domovi, obitelji bez ičeg, pa i onog najosnovnijeg, o čemu svjedoči u snimkama koje je snimio na terenu, a koje možete pogledati na njegovom privatnom facebook profilu.

Spremili su i skuhali grah za vatrogasce koji u Viduševcu odrađuju lavovski posao

Vreće toplih jakni, čak 130 toplih porcija graha s kobasicom, kruh i još štošta našlo se u kombiju našeg Babrige, a razdijeljeno je potrebitima po najjače stradalim selima poput Male Soline i Majskih Poljana…Selima u kojima su mještani ostali bez svega, a jedino što imaju su jedni druge i – nadu u bolje sutra… a dokle god je ovakvih vrijednih i solidarnih volontera, bit će i nade i vjere.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija