in ,

VE-GO-RA vas poziva na webinar na temu “Poduzetničke vještine u turizmu” 

Predavanje se koncipira na razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i mnogo toga još

Razvojna agencija Grada Velike Gorice (VE-GO-RA) u sklopu projekta NESET, ponavlja predavanje na temu „Poduzetničke vještine u turizmu” (ovoga puta u obliku webinara) te idemo dalje s predavanjima i radionicama jer turistička sezona je već na vratima, a poduzetnički duh kao i razvoj poduzetničkih vještina je presudan za gospodarski rast i razvoj u cijelom svijetu.

Turizam je jedan od najvećih i najbrže rastućih sektora, turistička industrija smatra se pokretačem gospodarskih i društvenih promjena, a predavanje se koncipira upravo na razvoju vještina kao što su inicijativa, kreativnost, snalažljivost, prilagodljivost i otpornost, te vodstvo i uvjerljivost – bitnim vještinama za svakog poduzetnika.

Voditeljica radionice je gđa. Mirela Karabatić, inače predavač na Veleučilištu Velika Gorica, s dugogodišnjim iskustvom u vođenju edukacijskih programa poduzetništva.

Predavanje se održava online u utorak11. svibnja, u vremenu od 15,00 do 19,00 sati, a na radionicu se možete prijaviti ovdje.

U najavi je i set radionica Validacija vještina uz Uvjerenje o pohađanju

Ovom prilikom najavljujemo i novi set radionica vezanih za validaciju vlastitih vještina vezanih za turizam. Radionice na kojima ćete naučiti kako sami procijeniti svoja znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova u turizmu i to za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu, kulturi.

Po završetku radionice dobiva se Uvjerenje o pohađanju izdano od strane organizatorora – VE-GO-RA-e i VARNA Chamber of Commerce and Industry (Trgovačka i industrijska komora u Varni), koja je i osmislila program samoprocjene.

Radionice će biti organizirane u tri faze: on-line radionica za sve polaznike, rad u grupama (po zanimanjima) te individualni razgovor o samo-procjeni.

Ukoliko ste zainteresirani za radionice u sklopu projekta NESET slobodno se obratite na mail [email protected].

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija