in ,

Još jedno edukativno predavanje u Velikoj Gorici: Naučite biti inovativni u poslu

Razvojna agencija Velika Gorica pripremila je još jedno besplatno edukativno predavanje

Možemo li svi biti inventivni u poslovanju? Jesu li inovacije samo vezane uz rijetke genijalce ili svako od nas može uvesti inovaciju u svoje poslovanje? Pitanja su to na koja će vam zasigurno dati odgovor predavač Vitomir Lučić koji će u sklopu predavanja Razvojne agencije Velika Gorica (VE-GO-RA) pojasniti kako biti inovativan u svakodnevnom poslovanju.
-Ne da svatko od nas može uvesti inovaciju u poslovanje, već ih mora stalno uvoditi da bi uspio. Moderno poslovanje često ističe bitnost različitih inovativnih rješenja u poslovanju. U koraku s vremenom, Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA organizira radionicu “Inovacije u poslovanju”, poručili su.
Svrha radionice je ukazati na jasne smjernice koje definiraju dugoročnu opstojnost institucije, a imajući pri tome u vidu sve unutarnje i vanjske elemente koji bitno utječu na rast i razvoj.
Također, radionica će biti interaktivna što će biti prilika da poduzetnici razmijene iskustva, ideje i promišljanja o inovacijama u poslovanju. Ne postoji jednoznačan model inovacija u poslovanju za sve struke i djelatnosti, ali postoji čitav niz važnih čimbenika o kojima treba voditi računa u planiranju, provođenju i evaluaciji inovacija.
-O kojim je čimbenicima riječ, kako inovirati, kada i s kim, kako to financirati i komercijalizirati – neka su od pitanja za koje možete potražiti odgovore na radionici, kazali su iz agencije i dodali kako će se radionica održati u četvrtak, 20. svibnja, u online obliku s početkom u 14 sati. 
Više o svemu možete pogledati na stranicama Razvojne agencije.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija

izbori

Najveći broj Goričana podržalo Kožića: U drugom krugu borba između Kožića i Zmajlovića

Iznad Velike Gorice provode se redovite letačke aktivnosti lovačkih aviona HRZ-a, moguće probijanje zvučnog zida