in , , ,

Velika Gorica domaćin 33. izbora za Miss sporta Hrvatske

Foto: Renato Branđolica

33. izbor Miss sporta Hrvatske ove će se godine održati u Pučkom učilištu u Velikoj Gorici 11. srpnja u 20 sati. Za titulu najljepše sportašice natjecat će se 11 finalistica, a predstavljanje otvaraju atletičarka Nika Markić, sinkronizirana klizačica Lara Krilić i gimnastičarka Antea Jukić.

Javnosti se prve predstavljaju atletičarka Nika Markić, sinkronizirana klizačica Lara Krilić i gimnastičarka Antea Jukić.

Dvadesetjednogodišnja Vinkovčanka Nika Markić bavi se atletikom, odnosno trčanjem na duge staze, cestovnim i trail utrkama. Članica je Atletskog kluba Cibalia iz Vinkovaca, a osim trčanjem bavi se i fitnessom te studira na izvanrednom Upravom studiju na Veleučilištu u Vukovaru. Uz treninge i studij, Nika u teretani provodi i individualne treninge sa ženama, voli fotografirati, snimati, čitati, pisati i prenositi svoje znanje drugima.

Nina Markić, Foto: Renato Branđolica

Zagrepčanka Lara Krilić ima 21 godinu i studira Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Članica je Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice i hrvatska reprezentativka. U dosadašnjoj karijeri nastupila je na čak tri svjetska prvenstva: u Austriji, SAD-u i ove godine pred domaćom publikom u Areni Zagreb. Za sebe će reći da joj je drugo ima “ambicija”, jer uz studij je i demonstratorica na Katedri za marketing i ekonomsku teoriju, pravobraniteljica na fakultetu i potpredsjednica u Studentskoj udruzi. Organizirala je puno projekata, a za jedan čak dobila i Posebnu dekanovu nagradu. U slobodno vrijeme baš kao i svi ostali studenti, radi razne poslove, a kao pravi sportski entuzijast, obožava sve sportove, no ipak je nogomet na prvome mjestu.

Lara Krilić, Foto: Renato Branđolica

19-godišnja Antea Jukić, rođena je u Imotskom, a od ranog djetinjstva živi u Splitu. Bavi se sportskom gimnastikom u koju se zaljubila još kao djevojčica. Članica je Gimnastičkog kluba „Split“, studira na Kineziološkom fakultetu, a uz sportske aktivnosti voli čitati, pisati i crtati. Slobodno vrijeme koristi za druženje s obitelji i prijateljima, koji su kako kaže, njezin mali svijet pun boja i pokreta.

Antea Jukić, Foto: Renato Branđolica

Sportašice će se okupiti u ponedjeljak, 8. srpnja u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati za finale 11. 7. 2024 u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija