in ,

FOTO Poljana Čička će dobiti malo više od dva kilometra novoasfaltiranih prometnica

Grad Velika Gorica nastavlja s asfaltiranjem prometnica u okolici Velike Gorice. Završetak radova na novoasfaltiranim prometnicama u Staroj Čičkoj Poljani obišao je jutros gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je ukazao na zadovoljstvo izvedenih radova. Čička Poljana investicijom u vrijednosti od oko 180 tisuća eura dobit će dvije novoasfaltirane prometnice, a ona od zavoja do mljekare izgrađena je prometnica u duljini od 1100 metara, dok je u drugom dijelu asfaltiran dio glavne ceste u duljini od 1000 metara.

-Htio bih se prvenstveno zahvaliti na izvrsnoj suradnji koju imamo sa Mjesnim odborom. Svjedočimo povijesnim ulaganjima u ovo naselje, a ovih dana asfaltira se više od dva kilometra prometnica te šaljemo jasnu poruku da su sva naselja u Velikoj Gorici jednako važna i vrijedna te da poboljšavamo standard kvalitete života bez obzira nalazimo li se u ruralnom ili urbanom dijelu Gorice, govori gradonačelnik Krešimir Ačkar najavljujući izgradnju još jedne prometnice tijekom ožujka koja bi trebala biti u dužini od 1800 metara.

Predsjednik Mjesnog Odbora Čičke Poljane Darinko Gučić zahvalio je gradu na ukazanom interesu za suradnjom, te prije svega, na izvedbi radova.

-Svima je poznato da nas ceste spajaju i da nam čine  život jednostavnijim. Ovih dva kilometra nije malo i mnogo znači za razvitak našeg kraja. Uz prometnice imamo most preko rijeke Odre u čijem uređenju i izgradnji će nam također pomoći Grad Velika Gorica, a u konačnici, svi ti projekti koji su važni, bit će i realizirani, govori predsjednik Mjesnog odbora.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović