in

Na velikogoričke daske koje život znače stiže Gospođica Neću

Predstava u POU Velika Gorica u nedjelju, 21. veljače

POU Velika Gorica uvodi vaše najmlađe (i vas) u 2020. godinu hit-predstavom Scene Gorica Gospođica Neću!

Mala je Mina na prvi pogled obična sedmogodišnjakinja. Eh, ali imamo mali problem: malo je svojeglava i tvrdoglava sa svojim prkosnim NEĆU! Najdraža joj riječ nije nimalo milozvučna njezinim najbližima i prijateljima, zbog čega oni njoj uskoro počinju govoriti NEĆU. Mislite li da joj se to svidjelo? Ne! Mala nam je Mina ostala tužna i nesretna te krenula u potragu za srećom i prijateljima. Mina prolazi kroz snoviti cirkus i uz pomoć Slona i Pingvina nekako prestaje govoriti neću i počinje govoriti “hoću”.

Predstava “Gospođica Neću” svoju malu publiku uči što se sve događa ako tvrdoglavo odbijaju i što se prihvaćanjem mijenja na bolje. Predstava je mali edukativni priručnik za roditelje, knjiga “prve pomoći” pri rješavanju problema u svakodnevnim razmiricama djece i roditelja.

U spoju glume i lutkarstva, ljudi i životinja uživat će najmlađi, ali i odrasli koji će naučiti kako lakše doskočiti dječjem prkosu.

Predstava u režiji Lea Vukelića nastala je prema predlošku Sunčane Škrinjarić, a igraju je Karmen Sunčana Lovrić, Lidija Kraljić i Lovro Ivanković.

Gospođica Neću održat će se u nedjelju, 21. veljače u 17 sati, a namijenjena je djeci 4-10 godina i traje 40 minuta.

Prodaja ulaznica počet će 15. veljače na blagajni Učilišta i online, a više informacija može se dobiti pozivom na broj 01 6259 800

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija