in ,

Najpijaniji vozač (31) ovog vikenda zaustavljen u Buševcu, sa 1,71 promila završio na triježnjenju

Tijekom vikenda dogodilo se pet prometnih nesreća

Tijekom vikenda, od 16. do 19. prosinca, velikogorička policija provela je još jednu vikend akciju. Ovog vikenda zabilježeno je ukupno 23 ciljana prekršaja, a najviše vozača, njih 15, bilo je u prekršaju zbog prekoračenje brzine kretanja vozilom. Ostali vozači kažnjeni su zbog prekršaja vožnje vozilom pod utjecajem alkohola (4), prekršaja istek prometne dozvole (2), te prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje (2).

-Također je utvrđeno i 5 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 28 prometna prekršaja, poručuju iz policije i dodaju kako je vikend rekorder u protekla tri dana 31-godišnji muškarac zaustavljen u Buševcu.

-U nedjelju, 17. prosinca u 21,50 sati, muškarac starosti 31 godina, upravljao je osobnim automobilom Državnom cestom D546 u mjestu Buševec. Nadzorom kod prometnog čvora Buševec (kod A-11) utvrđeno da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,71 g/kg,, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,10/kg, navode iz policije i dodaju da je muškarac završio na triježnjenju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Uz njega, još dvije osobe zadržane su do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a za napomenuti je da se tijekom vikenda dogodilo čak pet prometnih nesreća.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović