in

Tijekom vikend akcije uhvaćen 41-godišnjak pod utjecajem alkohola i bez vozačke

Na području našeg grada zabilježeno 43 prometna prekršaja

Foto: Ilustracija

Tijekom još jedne vikend akcije koju je velikogorička policija provodila u periodu od petka do sinoć evidentirano je ukupno 43 prometna prekršaja, četiri više u odnosu na prethodnu vikend akciju.

Time je evidentirano 39 prekršaja, od kojih je najviše njih počinjeno zbog nepropisne brzine kretanja, njih čak 26. Za upravljanjem vozilom pod utjecajem alkohola kaznu je bilo četiri vozača na području Velike Gorice, a od ostalih zaustavljenih vozača njih dvoje dobilo je kaznu zbog nekorištenja pojasa, dok je jedan uhvaćen u vožnji iako već ima izrečenu zabranu upravljanja vozilima.

Od alkotestiranih vozača jedan od njih imao je čak 1,98 promila u krvi.

-U nedjelju u 21:45 sati 41-godišnjak je upravljao osobnim automobilom krećući se Ulicom Slavka Kolara u Velikoj Gorici. Nadzorom kod kbr.103 gdje je alkotestiran, utvrđeno je da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,98 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Isti je naredbom smješten u prostorije PP Velika Gorica do 12 sati, uhićen je i bit će uz Optužni prijedlog priveden nadležnom prekršajnom sudu, obavijestili su iz Policijske postaje Velika Gorica.

U vrijeme provođenja akcije dogodile su se tri prometne nesreće, od toga u jednoj nesreći je bilo i ozlijeđenih.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija