in ,

Upišite svoje buduće školarce u program “Grupa za buduće prvašiće”

Putem programa budući školarci i njihovi roditelji pripremit će se polazak u školu, a prijave se zaprimaju do 26. svibnja

Centar za djecu mlade i obitelj Velika Gorica upisuje u program “Grupa za buduće prvašiće” koji je namijenjen djeci koja na jesen polaze u 1. razred osnovne škole. U grupi se djeca, ali i njihovi roditelji pripremaju za polazak u školu, osvještavaju osjećaje vezane uz polazak u školu, vježbaju prostornu orijentaciju i snalaženje u prometu te razvijaju komunikacijske vještine.

Predviđeno je 12 susreta koji će se odvijati u malim grupama dva puta tjedno tijekom lipnja i u prvoj polovici srpnja. Programom su predviđena i dva susreta za roditelje s ciljem informiranja roditelja o vještinama bitnim za polazak u školu i kako kroz igru i zajedničke aktivnosti potaknuti razvoj vještina potrebnih za školu. Prije početka grupe obavit će se individualni inicijalni razgovori s roditeljima i djecom, pojašnjavaju iz Centra.

Prijaviti svoje mališane možete sve do 26. svibnja. Pohađanje programa je besplatno, a autorica i voditeljica programa je Sandra Matijević, dipl. socijalna pedagoginja.

Prijaviti se možete na telefon 01/6231-734, mobitel 091/6231-734, e-mail [email protected], putem FB stranice ili osobno u Centru za djecu mlade i obitelj, Kurilovečka 48.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović