in ,

Velikoj Gorici odobreno 5 milijuna i 400 tisuća kuna za biciklističku stazu

Odobreno 85% prihvatljivih troškova

Vijest koja će razveseliti brojne bicikliste, naročito one koji putuju na relaciji Velika Gorica – Staro Čiče: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije dodijelit će 85% potrebnih sredstava za sufinanciranje biciklističke staze.

Projektni prijedlog „Sustav biciklističkih staza Urbane aglomeracije Zagreb” u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.” uspješno prošao posljednju fazu predmetnog postupka dodjele bespovratnih sredstava te je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ulozi Upravljačkog tijela za Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.” donijelo Odluku o financiranju projektnog prijedloga “Poboljšanje sustava biciklističke infrastrukture na području grada Velike Gorice”.

Temeljem predmetne Odluke o financiranju Gradu Velikoj Gorici se dodjeljuju bespovratna sredstva u iznosu od 5.417.677,52 HRK koja predstavljaju 85% prihvatljivih troškova projektnog prijedloga. Sredstva za preostalih 15% prihvatljivih troškova osigurava prijavitelj Grad Velika Gorica u iznosu od 956.060,74 HRK.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija