in , , , , ,

VIDEO Društvo žena iz Buševca proslavilo 25 godina humanitarnog rada u Rakitovcu

Iz Turopolja, točnije iz Rakitovca, javljamo se s posebnog događanja – proslave 25. obljetnice rada Društva žena iz Buševca, koje je poznato po svojem uspješnom i humanitarnom djelovanju. Predsjednica društva, Lidija Rožić, s ponosom ističe desetljeće predanog rada na pomaganju onima kojima je to najpotrebnije, posebice djeci s posebnim potrebama.

Proslava je okupila članice društva, lokalne dužnosnike, među kojima i gradonačelnika Velike Gorice, Krešimira Ačkara, koji je istaknuo velik doprinos društva lokalnoj zajednici kroz volonterski i humanitarni rad. Usprkos izazovima, Društvo žena iz Buševca nastavilo je pružati podršku obiteljima i pojedincima u potrebi, organizirajući brojne akcije koje su imale snažan utjecaj na lokalnu zajednicu.

Posebno se ističe projekt pomoći mladoj obitelji s posebnim potrebama, koji predstavlja jedan od najvećih uspjeha društva u posljednjem desetljeću. Inspiracija i motivacija za ovakav rad dolazi iz srca zajednice, a podrška lokalnih vlasti i suradnja s drugim udrugama ključni su za ostvarenje mnogih humanitarnih ciljeva.

Nikolina Katulić, također članica društva, naglasila je važnost otvorenosti i spremnosti na pomoć, posebno prema osobama s teškoćama, što je postalo temeljna vrijednost njihovog rada.

Ova obljetnica služi kao podsjetnik na važnost solidarnosti i zajedništva u pružanju pomoći onima kojima je najpotrebnije, potičući sve nas da ne osuđujemo, već da pomognemo gdje god je to moguće. Društvo žena iz Buševca nastavit će svoj plemeniti rad, donoseći nadu i pozitivne promjene u živote mnogih.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu