in ,

Ivo Jelušić ukazao na katastrofalno stanje prometne i komunalne infrastrukture

Kao razlog tome naveo je dugogodišnju nebrigu gradske uprave o svojim cestama i o svojim građanima

Kandidat za gradonačelnika Ivo Jelušić sa svojim suradnicima i predstavnicima gradskih četvrti obišao je neke od ulica na području grada Velike Gorice, koje se za svake malo veće kiše suočavaju s problemom vode, odnosno ogromnih lokvi koje stoje na prometnicama te uz prometnice, a koje su rezultat katastrofalne prometne i komunalne infrastrukture u nekim dijelovima Velike Gorice.

Kako bi što zornije ukazao na probleme, Jelušić je u jednom trenutku obuo gumene čizme, jer na drugačiji način vodu koja stoji kraj ceste nije moguće prijeći.

-Velika Gorica ima veliko jezero Čiče, nastalo kroz par desetljeća kopajući šljunak. Veliko je i ima ogroman turistički, gospodarski i sportsko-rekreativni potencijal. I to ćemo iskoristiti. Ali, Gorica poslije svake kiše ima na desetine, pa i stotine, i ovakvih malih jezera. Ta jezera moraju nestati i to moramo promijeniti, naveo je Ivo Jelušić nakon što je obišao nekoliko lokacija.

Kako je istaknuto u priopćenju, sve to nije rezultat šljunčarenja, niti imaju svoj potencijal. Rezultat je dugogodišnja nebriga gradske uprave o svojim cestama i o svojim građanima.

-To ću promijeniti. Da se nije razbacivalo i dijelilo novce na preskupe i pretplaćene gradske  investicije koje se dobivali uvijek isti, moglo se sve ove ceste davno sanirati. No nije. Ali hoće, kada u Goricu uvedemo red, zaključio je Jelušić.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija