in ,

Baka Ankica uz dirljiv osmijeh u novom, potpuno opremljenom, toplom domu

Sada je uz nju i njezin pas Glinjo

Velika humanitarna akcija VG Legacyja jučer je u konačnici došla do završetka. Baka Ankica u svojoj 86. godini napokon može živjeti sretan i bezbrižan život, što joj je bilo onemogućeno nakon razornog potresa u kojem je izgubila krov nad glavom.
Facebook VG Legacy
Podsjetimo, ekipa iz VG Legacyja prepoznala je bakinu potrebu za novim i boljim životom pa je pokrenuta humanitrna akcija u kojoj su se prikupljala sredstva za kupnju novog kontejnera i opremanja istog u skladu s njezinim potrebama. Naime, baka već neko vrijeme ne može funkcionirati bez štaka, a i kao svakom starijem čovjeku treba joj znatno više pomoći i pružanja boljih uvjeta. Sada je to konačno i dobila.
Facebook VG Legacy
-Zahvaljujući svima vama koji ste nas podržali u svakom našem koraku koji je vodio do toga da naša baka Ankica ima osnovne uvjete za život, danas je baka i službeno uselila u svoj novi dom. S njom se naravno uselio i njen pas Glinjo, napisali su iz VG Legacyja na svojem Facebook profilu uz objavljene fotografije presretne bake Ankice.
Facebook VG Legacy
Njezin novi dom osim što je pribavljen, izgrađen i opremljen uz veliku dozu ljubavi, sada raspolaže svime što joj je potrebno, točnije, stolcem za tuširanje, televizorom, udobnim krevetom, a, prije svega, društvo joj u novom domu radi i njezin novi prijatelj koji ju čuva, psić Glinjo.
Facebook VG Legacy
-Ulaz (stepenice), rukohvat u tuš kabini, stolica za tuširanje…apsolutno sve je prilagođeno bakinim potrebama. Pokušat ćemo vam u nekoliko fotografija dočarati sve, ali naše emocije i osjećaj sreće i ponosa možete samo zamisliti, dodali su.
Facebook VG Legacy
No, emotivnu baku nisu raznježili samo novim i toplim domom već su joj omogućili da se putem video poziva čuje s nećakinjom koju dugo nije vidjela.
Facebook VG Legacy
-Naime, naša baka ima nećakinju u inozemstvu koja ju je do situacije sa Covidom 19 uredno posjećivala. Nažalost u zadnje vrijeme ostao im je samo razgovor telefonom. Mi smo danas odlučili “spojiti ih” na ovaj način, ne moramo vam reći da su zasuzile i baka i nećakinja, a bome i mi, napisala je humanitarna ekipa i tim povodom poslala veliku zahvalu svima koji su se uključili u akciju i doprinijeli vraćanju bakinog osmijeha na lice.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović